fbpx

Kotisiivous

Meiltä koulutettu ja luotettava kotisiivooja.

Meiltä koulutettu ja luotettava kotisiivooja.


Ammattitaitoinen Kotisiivooja

Kotisiivouksen tekee luotettava ja ammattitaitoinen työntekijä. Hänet on tarkasti valittu ja perusteellisesti koulutettu työhönsä.

Aina sama työntekijä

Säännöllisessä kotisiivouksessa kotisi siistii tutuksi tullut vakiosiivooja tai työpari. Vakiosiivoojan sairastuttua tai ollessa lomalla, häntä tuuraa yksi muista pidetyistä kotisiivoojistamme.

100% Luonnolliset puhdistusaineet

Ihmiselle ja luonnolle ystävälliset puhdistusaineet saavat kotisi kiiltämään puhtauttaan.

Avaimet käteen -palvelu

Tuomme laadukkaat ammattivälineet mukanamme. Huoleksesi jää vain oven aukaiseminen.

Ulkoistettu kotisiivous on arjen pelastus

Kotisiivous helpottaa elämääsi ja vähentää siivouksesta aiheutuvaa stressiä. Ammattilainen käy puolestasi tekemässä perusteellisen siivouksen sillä aikaa, kun sinä teet itsellesi tärkeitä asioita, kuten töitä tai käyt harrastuksissasi. Voit myös viettää siivouksesta säästyneen ajan vaikkapa ystäviesi tai perheesi kanssa. Eipä olekaan sen parempaa tunnetta, kuin saapua juuri siivottuun, hyväntuoksuiseen ja aidosti puhtaaseen kotiin!

Perusteellisesti ja oikeilla menetelmillä tehty säännöllinen kotisiivous pitää kotisi pitkään siistinä ja hyväntuoksuisena. Ulkoistamalla kotisiivouksen osaavalle ja ystävälliselle Kotovan ammattilaiselle, voit elää huoletta arkeasi sinulle tärkeiden asioiden parissa. Tee palvelus itsellesi ja pyydä rohkeasti tarjous kotisiivouksesta heti tänään! Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä ja laskemme tarjouksen tarpeidesi pohjalta.

Laske kotisiivouksen hinta ⭐️

Syötä tietosi alle, niin saat välittömästi hinta-arvion kotisiivouksesta.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Painamalla lähetä tiedot, hyväksyn tietosuojaselosteen mukaisen tietojeni käsittelyn sekä saan hinta-arvion ja annan luvan olla yhteydessä minuun.

Laatua ympäristöystävällisesti

Käytämme kotisiivouksissa tarkoin valittuja, korkealaatuisia 100% ekologisia puhdistusaineita. Luonnolle ja ihmiselle hellävaraiset puhdistusaineet saavat kotisi tehokkaasti puhtaaksi aina kylpyhuoneesta keittiöön asti.

Ylläpidä asuntosi siisteystasoa

Säännöllinen kotisiivous pitää asuntosi siisteystason korkealla jatkuvasti. Tämän takaa tasaisin väliajoin tehty perusteellinen siivous ammattilaisen toimesta. Kotisiivoojamme tekee tarkkaa työtä ja puhdistaa sellaisiakin paikkoja, joita sinä et välttämättä tule edes ajatelleeksi.

Kotitalousvähennys­kelpoinen palvelu

Vuodesta 2022 eteenpäin voit saada kotitalousvähennystä 60% palvelun hinnasta työn osuudesta, jos teetät kotitalous-, hoiva- tai hoitotyötä tai luovut öljylämmityksestä. Kotisiivous luetaan mukaan kotitaloustyöhön.

Esimerkki: Ostat Kotovalta kuukausiveloitteisen kotisiivouspalvelun hintaan 399€/kk. Maksat palvelusta yhteensä 12 kuukaudelta verovuoden aikana eli 12 * 399€ = 4 788€. Kotovan palvelussa voit hakea vähennystä koko kuukausihinnasta. Vähennyksen määrä on tässä tapauksessa 0,6 * 4788€ – 100€ (omavastuu) = 2 772,80€. Tämä tarkoittaa sitä, että maksat 399€/kk hintaisesta kotisiivouksesta todellisuudessa 4 788€ – 2 772,80€ = 2015,20€ eli 2 015,20€ / 12kk = 167,93/kk.

Voit hakea vähennystä joko ennakkoon verokortille tai jälkikäteen veroilmoituksella. Ilmoita omassa veroilmoituksessasi koko vuoden laskutettu summa 4 788€. Verohallinto laskee automaattisesti vähennyksen määrän sekä vähentää omavastuun. Jos haet vähennystä jälkikäteen veroilmoituksella, voit saada vähennyksen veronpalautuksena tilillesi eli verohallinto maksaa palautusta 2 772,80€. Jos haet vähennystä ennakkoon verokortille, huomioi verohallinto vähennyksen määrän veroprosentissasi ja näin ollen maksamasi nettosumma kuukaudessa on 167,93€/kk.

Onnellisempaa arkea puhtaassa kodissa

Meille siivous ei ole vain hanojen kiillotusta. Haluamme mahdollistaa sinulle onnellisemman arjen kodissa, joka pysyy aina puhtaana ja raikkaana. Huolella valittu ammattitaitoinen henkilöstö, oikeat menetelmät sekä laadukkaat puhdistusaineet ja -välineet takaavat ensiluokkaisen kotisiivouksen lopputuloksen.

Puhdas koti nyt ja tulevaisuudessa​

Kotovan kotisiivous tehdään aina laatu edellä. Työn tekee siivouksen ammattilainen, joka käyttää oikeita menetelmiä kodin puhdistamiseen. Teemme erinomaista siivousjälkeä alusta alkaen, jatkuen koko yhteistyön ajan.

Luotettavaa ja ammattitaitoista kotisiivouspalvelua​

Suuresti pidetyt siivoojamme loihtivat kodin kuin kodin täydellisen puhtaaksi. Meillä on tiukat vaatimukset uusia työntekijöitämme kohtaan. Tämä varmistaa työntekijöidemme luotettavuuden ja ammattitaidon, jotka ovat ehdottomia edellytyksiä laadukkaalle palvelulle.​

Puhdas koti nyt ja tulevaisuudessa​

Kotisiivouksessa ei riitä, että palvelu tehdään kerran hyvin. Lunastamme lupauksen korkeasta laadusta jokaisella siivouskäynnillä. Jos siivouksessa ilmenee kuitenkin puutteita, täydennämme ne samaan hintaan tai kompensoimme puutteet hinnassa.

Katso peruspalvelumme sisältö

Kotisiivouksen hinta sisältää tarvittavat aineet ja välineet. Teemme siivoukset meidän laadukkailla puhdistusaineilla ja -välineillä. Säännöllisessä kotisiivouksessa käytämme talosta löytyvää imuria, näin emme turhaan rasita ympäristöä.

 • Tavaroiden järjesteleminen siisteihin pinoihin.
 • Lattioiden ja mattojen imurointi yleisistä tiloista, keittiöstä, makuuhuoneista, WC:stä ja kylpyhuoneesta.
 • Lattioiden nihkeäpyyhintä yleisistä tiloista, keittiöstä, makuuhuoneista sekä WC:stä.
 • Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä yleisistä tiloista, keittiöstä, makuuhuoneista ja kylpyhuoneista, joihin siivooja yltää.
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (ei ikkunat), joihin siivooja yltää.
 • Lattian ja mattojen imurointi ja nihkeäpyyhintä
 • Pölyjen pyyhintä. 
 • Tasopintojen puhdistaminen
 • Keittiön hanan, tiskialtaan, liesituulettimen pinnan ja lieden pinnan puhdistaminen
 • Jääkaapin, astianpesukoneen, mikroaaltouunin sekä muiden kodinkoneiden ulkopuolisten pintojen tahrojen puhdistaminen
 • Keittiön välitilan puhdistaminen
 • Keittiön kaappien ja laatikostojen pintojen puhdistaminen
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (ei ikkunat)
 • Likaisten tiskien laittaminen astianpesukoneeseen
 • Ovienpielien ja -kahvojen sekä valokatkaisimien tahranpoisto.
 • WC-istuimen, pesualtaan ja tasojen puhdistus sekä kaikkien tasojen pölynpyyhintä, joihin siivooja yltää.
 • Lattian imurointi sekä nihkeäpyyhintä.
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (ei ikkunat), joihin siivooja yltää.
 • Ammeen, suihkun, lasisen suihkuseinän ja suihkukaapin pesu
 • Saunan lasioven pesu
 • Lattian imurointi ja kosteapyyhintä
 • Saunan pesu 55e/h
 • Uunin puhdistus 55e/h
 • Mikron puhdistus 55e/h
 • Muut lisätyöt 55e/h

Sekaannusten välttämiseksi seuraavat palvelut eivät ole tilattavissa:

 • Lattiakaivon ja hajulukkojen puhdistus
 • Äärimmäisen vaikeiden tahrojen puhdistaminen
 • Seinien ja katon pyyhkiminen
 • Tuuletusaukkojen ja ilmastointiventtiilien puhdistus
 • Raskaiden huonekalujen ja kodinkoneiden siirtäminen

Kotisiivous ammattilaisen toimesta? 💙

Jätä tiedot siivottavasta kohteestasi alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä hinta-arvion antamiseksi. Yhteydenottopyyntö ei ole sitova.


Voita ilmainen 5h kotisiivous! 🏠

Palkinnon arvo 347€! Jätä yhteystiedot ja olet mukana arvonnassa. Arvomme seuraavan voittajan 31.6.
Toukokuussa puhtaan kodin voitti Sonja!

Laske kotisiivouksen hinta 🏠

Laskurimme avulla voit laskea kotisiivouksen hinnan. 👇🏻