Työtä helpomman arjen puolesta

Avoimet työpaikat

- Kotisiivooja 30-40h, vakituinen (pääkaupunkiseutu)
- Kotisiivooja 10-30h, vakituinen (pääkaupunkiseutu)
- Kotisiivooja, keikkatyöntekijä (pääkaupunkiseutu)
- Myyntiedustaja, kokoaikainen (pääkaupunkiseutu)

Etsitkö työpaikkaa reilulta työnantajalta?

Etsimme jatkuvasti uusia motivoituneita huipputyyppejä mukaan meidän joukkueeseen!

Me Kotovalla arvostamme siivoojan työtä suuresti. Kotisiivoojamme ansaitsevat palkkaa aina vähintään 15€ tunnilta perehdytysjakson jälkeen. Maksamme lisäksi kilometrikorvaukset oman auton käytöstä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus heti!

Lähetä hakemus alla olevalla lomakkeella ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Reilu palkkaus

Kotisiivoojamme ansaitsevat palkkaa aina vähintään 15€ tunnissa. Lisäksi maksamme bonuksia hyvästä asiakaspalautteesta. Maksamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä.

Miellyttävä ja nuorekas työyhteisö

Pääset työskentelemään miellyttävässä ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa kaikki ovat toistensa kanssa samanarvoisia. Ilmapiirimme on reilu ja kannustava.

Hyvät etenemismahdollisuudet

Olemme kasvava yritys, jonka myötä motivoituneilla ja sitoutuneilla työntekijöillä on mahdollisuudet edetä esimiestehtäviin.

Loistavat työajat

Työt tehdään arkisin Ma-Pe klo 8.00-17.00 välillä. Illat ja viikonloput on vapaata!

Onnellisuuden asialla
Me Kotovalla lisäämme ihmisten onnellisuutta pitämällä huolen siitä, että asiakkaidemme kodit kiiltävät puhtauttaan.

Missionamme on helpottaa suomalaisten kotitalouksien arkea laadukkaalla ja luotettavalla palvelulla. Aika on rajallista ja ihmiset käyttävät yhä enemmän palveluita helpottaakseen omaa arkeaan. Asiakkaamme luottavat meihin kotisiivouksessa ja haluamme lunastaa tuon luottamuksen yhä uudelleen jokaisella siivouskerralla. 

Tutustu meihin lukemalla usein kysytyt kysymykset

Siivous ei ole sidottu tuntimäärään, vaan siivouspaketin sisältöön. Siivoamme asunnon aina puhtaaksi siivouspaketin sisällön mukaisesti, riippumatta käytetystä ajasta. Sinulle ei tule lisäkuluja pidemmästä siivouksen kestosta. Kotovalta saat aina takuulla puhtaan kodin, me emme jätä työtämme kesken.

Kyllä on. Hinta määräytyy asunnon neliömäärän mukaan.

Pinta-alana käytetään asunnon huoneistoalaa. Huoneistoala on yhtä huoneistoa ympäröivien seinien sisäpintojen mukaan laskettu pinta-ala. Jos huoneistossa on päällekkäisiä kerroksia, lasketaan huoneistoala eri kerrosten summana. Huoneistoalaan ei sisälly pinta-ala niiltä osin, kun huonekorkeus on alle 160cm. Alle 160cm tilojen lattiapinta-ala tulee lisätä neliömäärään, mikäli ne kuuluvat siivottavaan pinta-alaan. 

Olemme huomioineet hinnoittelussa, että kaikkea huoneiston pinta-alaan sisältyvää ei siivota. Huoneistoalaan sisältyy esimerkiksi sauna, mutta olemme huomioineet tämän hinnoittelussa. Maksat vain siivouspaketin sisällöstä.

Tuomme mukanamme puhdistusaineet, siivousliinat sekä mopin varren. Säännöllisessä kotisiivouksessa riittää, että sinulta löytyy kotoasi hyvin toimiva imuri. Kertasiivouksessa tuomme myös imurin mukanamme. Myös säännöllisessä kotisiivouksessa imurin tuominen Kotovan toimesta on tarpeen mukaan mahdollista.

Ei, meidän tehtävä on siivota. Sinä voit nauttia vapaa-ajasta!

Kyllä voit! Toki suosittelemme viettämään säästyneen ajan esim. harrastuksiesi, lapsiesi tai työn parissa. Vapautamme sinulle arvokkaita tunteja käyttöön.

Kyllä voi, kotisiivouspalvelumme on 40% kotitalousvähennyskelpoista. Lisätietoa tästä.

Kyllä voi, siivoojamme pitävät lemmikeistä! Toki siivoojalla tulee olla asianmukainen työrauha.

Mikäli siivooja on reilusti myöhässä, ilmoitamme siitä etukäteen. Siivouksen kestoon tai sisältöön myöhästyminen ei vaikuta.

Et näytä. Sen sijaan lapsesi ja perheesi rakastavat säästynyttä aikaa, jonka vietätte siivoamisen sijaan laadukkaasti yhdessä. Jakamalla kotisi siivousvastuuta ammattilaiselle vähennät siivouksesta kotona aiheutuvaa stressiä ja riitoja. Toisaalta kotona riittää aina pieniä askareita ja siivottavaa, joita lapsille jakamalla opetat heitä työntekoon.

Ensimmäinen siivouskerta on tyypillisesti kestoltaan 50% pidempi. Tähän vaikuttaa asunnon lähtötaso siisteyden osalta. 

Emme siivoa flunssaoireisen asiakkaan kotia. Tällöin voit olla meihin yhteydessä ja voimme siirtää siivouksen ajankohtaa.

Kyllä voi. Palvelun voi saada arvonlisäverottomasti, mikäli asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän myötä.