fbpx

Kotova on vastuullinen työnantaja.

Tarinamme pohjautuu haluun parantaa siivousalan arvostusta sekä luoda alalle työpaikka, jossa henkilöstöllä on parhaat mahdolliset puitteet työn tekemiseen. Maksamme siivoojillemme alan korkeimman korvauksen, koulutamme heidät perusteellisesti sekä tarjoamme heille laadukkaat työvälineet käyttöön. Yrityksemme tärkein voimavara onkin ainutlaatuiset sekä tehtävälleen suuresti omistautuneet ihmiset yrityksen takana.

Kotovan työntekijöiden tyytyväisyysaste:
95,5%

Kotovan siivoojien tuntipalkka:
15 €

(33 % korkeampi kuin alan TES, PR: 2)

★★★★★

“Kotovalla työskenteleminen on näyttänyt, että työnteko voi myos olla kivaa. Täällä olen saanut tukea, kun sitä on tarvinnut, ja täällä olen myös sen oppinut, että työilmapiiri on kaikki kaikessa. Se helpottaa työntekoa huomattavasti ja on kivaa tulla töihin, kun tietää ketä siellä on vastassa. Hyvällä yhteistyöllä lemme saaneet paljon aikaan. Kaikkien pitäisi päästä kokemaan hyvä työilmapiiri, sillã on suurempi vaikutus, mitä voi arvatakaan.”

Kotovan kotisiivooja

★★★★★

“Tykkään työskennellä Kotovalla, koska tunnen oloni turvalliseksi ja tärkeäksi työntekijäksi. Tarpeeni ja toiveeni otetaan huomioon paremmin kun missään aikasemmin. Aivan mahtava työporukka. Työkavereista tulee kuin hyviä ystäviä sekä ihanat esimiehet, jotka pitää hyvin huolen työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Työntekijät huomioidaan hyvin yksilöinä ja apua on aina tarjolla, joten ikinä en jää yksin. Asiakkaamme ovat parhaita. Varsinkin vakkariasiakkaista tule jo muutaman kuukauden jälkeen niin läheisiä ja heistä aina näkee kuinka paljon he arvostaa meidän työnjälkeä.”

Kotovan kotisiivooja

★★★★★

“Olen ollut Kotovalla nyt noin vuoden töissä ja vihtynyt erittäin hyvin! Meillä on ihania asiakkaita ja ja ihan huiput työkaverit. Aina saa kannustusta, tukea ja tsemppausta muilta, mikä on itselle ainakin tärkeää. Tässä työssä parasta on, kun näkee oman työnjäljen ja tyytyväiset asiakkaat. & On myos mahtavaa, että omalla työllään pääsee helpottamaan niin paljon meidän asiakkaidemme arkea.”

Kotovan kotisiivooja

Tiesitkö näistä siivousalan ongelmista?

  • Alhainen palkka: suurin osa siivoojista tienaa 11-12 €/h
  • Heikot työehdot: kohteiden välillä siirtymisestä ei usein makseta palkkaa
  • Moni siivooja tekee töitä kevytyrittäjänä ilman työsuhteen tuomaa turvaa
Kotova
Siivousala

Korkea tuntipalkka

checkmark40px
questionmark40px

Palkan maksu myös siirtymisestä kohteiden välillä

checkmark40px
questionmark40px

Hyvät työolot

checkmark40px
questionmark40px

Palkanmaksu koulutuskaudelta

checkmark40px
questionmark40px

Työntekijöiden tyytyväisyyden mittaaminen

checkmark40px
questionmark40px

Kotovan Arvot

 

  • Erinomaista palvelua: Kotisiivouksen tekee luotettava ja ammattitaitoinen työntekijä. Hänet on tarkasti valittu ja perusteellisesti koulutettu työhönsä.
  • Aina sama työntekijä: Säännöllisessä kotisiivouksessa kotisi siistii tutuksi tullut vakiosiivooja tai työpari. Vakiosiivoojan sairastuttua tai ollessa lomalla, siivouksen suorittaa eri työntekijä.
  • 100 % Luonnolliset puhdistusaineet: Ihmiselle ja luonnolle ystävälliset puhdistusaineet saavat kotisi kiiltämään puhtauttaan.
  • Avaimet käteen -palvelu: Tuomme laadukkaat ammattivälineet mukanamme. Huoleksesi jää vain oven aukaiseminen.

#äläpolje

Kotova on sitoutunut pitämään huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista ja parantamaan siivousalan työoloja. Vastustamme alalla tapahtuvaa palkan poljentaa ja maksamme siivoojillemme alan korkeinta palkkaa.

Kotisiivous ammattilaisen toimesta? 💙

Jätä tiedot siivottavasta kohteestasi alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä hinta-arvion antamiseksi. Yhteydenottopyyntö ei ole sitova.


Voita ilmainen 5h kotisiivous! 🏠

Palkinnon arvo 347€! Jätä yhteystiedot ja olet mukana arvonnassa. Arvomme seuraavan voittajan 31.6.
Toukokuussa puhtaan kodin voitti Sonja!

Laske kotisiivouksen hinta 🏠

Laskurimme avulla voit laskea kotisiivouksen hinnan. 👇🏻