fbpx

Siivoojan palkka

Mietitkö mitä siivoojat tienaavat? Kotovan kotisiivooja ansaitsee palkkaa aina vähintään 15€ tunnilta. Työsuhteen keston myötä palkka nousee jopa 16,1€/h. Meillä siivoojan työtä arvostetaan suuresti.

Tarjoamme kotitalousasiakkaillemme korkealaatuista siivouspalvelua. Tämän lupauksen lunastamiseksi Kotova tarjoaa erinomaiset puitteet siihen, että siivoojamme voivat suoriutua työstään joka päivä erinomaisesti. Mikäli työpaikka reilulla työnantajalla kiinnostaa, jatka lukemista! Voit täyttää hakulomakkeen sivun alaosassa.

kotova kotisiivous

Kiinnostaako työpaikka mukavassa ja energisessä työyhteisössä?

Kotovan työyhteisöä kuvaa osuvasti miellyttävät työkaverit, kannustavat esimiehet sekä loistavat puitteet laadukkaaseen työntekoon. Vastaavasti odotamme työntekijöiltämme korkeaa sitoutuneisuutta työtä kohtaan. Asiakkaamme arvostavat korkeaa laatua ja siksi työntekijämme ovat erinomaisia asiakaspalvelijoita, kirurgin tarkkoja työssään sekä sitoutuneita työskentelemään vakiintuneissa asiakaskohteissa. Työ on liikkuvaa työtä, joka tapahtuu asiakkaiden kotona. Siksi toivommekin, että sinulla on auto käytettävissäsi.

Avoimet työpaikat

Alla on lueteltuna Kotovan tämän hetken avoimet työpaikat. Mikäli kiinnostuit avoimesta paikasta, jätä tietosi sivuston alapuolelta löytyvällä lomakkeella yhteydenottoamme varten.

- Kotisiivooja 30-40h, vakituinen (pääkaupunkiseutu)
- Kotisiivooja 10-30h, vakituinen (pääkaupunkiseutu)
- Kotisiivooja, keikkatyöntekijä (pääkaupunkiseutu)
- Myyntiedustaja, kokoaikainen (pääkaupunkiseutu)

Kiinnostuitko? Jätä nopea hakemus!

Lähetä hakemus alla olevalla lomakkeella ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!​ Huomioithan, että työaika sijoittuu arkisin 8-17 välille.

Reilu palkkaus

Kotisiivoojamme ansaitsevat palkkaa aina vähintään 15€ tunnissa. Lisäksi maksamme bonuksia hyvästä asiakaspalautteesta.

Miellyttävä ja nuorekas työyhteisö

Pääset työskentelemään miellyttävässä ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa kaikki ovat toistensa kanssa samanarvoisia. Ilmapiirimme on reilu ja kannustava.

Hyvät etenemismahdollisuudet

Olemme kasvava yritys, jonka myötä motivoituneilla ja sitoutuneilla työntekijöillä on mahdollisuudet edetä esimiestehtäviin.

Työpaikan edut

Kannustamme työntekijöitämme esimerksi liikunnallisuuteen tarjoamalla heille mm. treeni- ja ruokavalio-ohjelmia.

Onnellisuuden asialla
Me Kotovalla lisäämme ihmisten onnellisuutta pitämällä huolen siitä, että asiakkaidemme kodit kiiltävät puhtauttaan.

Missionamme on helpottaa suomalaisten kotitalouksien arkea laadukkaalla ja luotettavalla palvelulla. Aika on rajallista ja ihmiset käyttävät yhä enemmän palveluita helpottaakseen omaa arkeaan. Ihmiset luottavat meihin kotisiivouksessa ja haluamme lunastaa tuon luottamuksen yhä uudelleen jokaisella siivouskerralla. 

Kotisiivous ammattilaisen toimesta? 💙

Jätä tiedot siivottavasta kohteestasi alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä hinta-arvion antamiseksi. Yhteydenottopyyntö ei ole sitova.

Voita ilmainen 5h kotisiivous! 🏠

Palkinnon arvo 347€! Jätä yhteystiedot ja olet mukana arvonnassa. Arvomme seuraavan voittajan 30.4.
Maaliskuussa puhtaan kodin voitti Wikke!

Laske kotisiivouksen hinta 🏠

Laskurimme avulla voit laskea kotisiivouksen hinnan. 👇🏻