fbpx

Joulusiivous Helsinki

Vähennä stressiä ja ulkoista joulusiivous Helsingissä. Tänä jouluna pääset nauttimaan täydellisen puhtaasta kodista. Kotovalta saat luotettavan ja koulutetun ammattilaisen tekemään joulusiivouksen puolestasi. Kotovalta joulusiivoukset koko Helsingin alueella.

Joulusiivous helpottaa elämääsi ja vähentää siivouksesta aiheutuvaa stressiä. Ammattilainen käy puolestasi tekemässä perusteellisen siivouksen toiveidesi mukaan sillä aikaa, kun sinä hoidat muita kiireellisiä asioita. Luotettava työntekijämme tekee tarkkaa työtä ja puhdistaa myös sellaisia paikkoja, joita sinä et välttämättä tule edes ajatelleeksi. Meillä Kotovalla kotisiivous tehdään aina laatu edellä.

Ammattitaitoinen Kotisiivooja

Kotisi siivouksen hoitaa luotettava ja koulutettu työntekijä. Hänet on tarkasti valittu ja perusteellisesti koulutettu työhönsä.

Aina sama työntekijä

Säännöllisessä kotisiivouksessa kotisi hoitaa tutuksi tullut vakiosiivooja tai työpari.

Avaimet käteen -palvelu

Tuomme kaikki tarvittavat ammattivälineet mukanamme. Huoleksesi jää vain oven aukaiseminen.

Takuulla puhdas koti

Kotovan kotisiivous tehdään laatu edellä. Työn tekee siivouksen ammattilainen, joka käyttää oikeita menetelmiä kodin puhdistamiseen.

Valitse parasta

Käytämme kotisiivouksissa tarkoin valittuja, korkealaatuisia 100% biohajoavia puhdistusaineita. Luonnolle ja ihmiselle hellävaraiset puhdistusaineet saavat kotisi tehokkaasti puhtaaksi aina kylpyhuoneesta keittiöön asti.

Luota kotisiivousalan edelläkävijään

Kotisiivouksessa työntekijämme tuo mukanaan alan laadukkaimmat ammattikäyttöön tarkoitetut välineet. Käytämme siivouksessa korkealaatuisia 100% ekologisia puhdistusaineita. Ulkoista Kotovalle kotisiivous ja voit keskittyä täysin muihin asioihin, kotisi pysyessä aina puhtaana. Helppoa ja stressitöntä.

Katso kotisiivouksen sisältö.

Kotisiivouksen hinta sisältää tarvittavat aineet ja välineet. Teemme siivoukset meidän laadukkailla puhdistusaineilla ja -välineillä. Säännöllisessä kotisiivouksessa käytämme talosta löytyvää imuria, näin emme turhaan rasita ympäristöä.

 • Tavaroiden järjesteleminen siisteihin pinoihin.
 • Lattioiden ja mattojen imurointi yleisistä tiloista, keittiöstä, makuuhuoneista ja kylpyhuoneesta.
 • Lattioiden nihkeäpyyhintä yleisistä tiloista, keittiöstä, makuuhuoneista sekä WC:stä.
 • Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä yleisistä tiloista, keittiöstä, makuuhuoneista ja kylpyhuoneista, joihin siivooja yltää.
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (ei ikkunat), joihin siivooja yltää.
 • Lattian ja mattojen imurointi ja nihkeäpyyhintä.
 • Pölyjen pyyhintä. 
 • Tiskialtaan, liesituulettimen ja lieden pinnan puhdistaminen.
 • Jääkaapin, astianpesukoneen ja mikroaaltouunin ulkopuolisten pintojen tahrojen puhdistaminen.
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (ei ikkunat).
 • Likaisten tiskien laittaminen astianpesukoneeseen.
 • Ovienpielien ja -kahvojen sekä valokatkaisimien tahranpoisto.
 • WC-istuimen, pesualtaan ja tasojen puhdistus sekä kaikkien tasojen pölynpyyhintä, joihin siivooja yltää.
 • Lattian imurointi sekä nihkeäpyyhintä.
 • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (ei ikkunat), joihin siivooja yltää.
 • Ammeen, suihkun sekä lasisen suihkuseinän pesu.
 • Lattian imurointi ja kosteapyyhintä.
 • Ikkunanpesu 55e/h
 • Saunan pesu 48e/h
 • Uunin puhdistus 48e/h
 • Mikron puhdistus 48e/h
 • Lisätyöt 48e/h

Sekaannusten välttämiseksi seuraavat palvelut eivät ole tilattavissa:

 • Lattiakaivon ja hajulukkojen puhdistus
 • Remonttisiivous ja sen jälkeinen siivous
 • Muutto- tai loppusiivous
 • Äärimmäisen vaikeiden tahrojen puhdistaminen
 • Seinien ja katon pyyhkiminen
 • Tuuletusaukkojen ja ilmastointiventtiilien puhdistus
 • Raskaiden huonekalujen ja kodinkoneiden siirtäminen
Usein kysytyt kysymykset

Siivous ei ole sidottu tuntimäärään, vaan siivouspaketin sisältöön. Siivoamme asunnon aina puhtaaksi siivouspaketin sisällön mukaisesti, riippumatta käytetystä ajasta. Sinulle ei tule lisäkuluja pidemmästä siivouksen kestosta. Kotovalta saat aina takuulla puhtaan kodin, me emme jätä työtämme kesken.

Kyllä on. Hinta määräytyy asunnon neliömäärän mukaan.

Pinta-alana käytetään asunnon huoneistoalaa. Huoneistoala on yhtä huoneistoa ympäröivien seinien sisäpintojen mukaan laskettu pinta-ala. Jos huoneistossa on päällekkäisiä kerroksia, lasketaan huoneistoala eri kerrosten summana. Huoneistoalaan ei sisälly pinta-ala niiltä osin, kun huonekorkeus on alle 160cm. Alle 160cm tilojen lattiapinta-ala tulee lisätä neliömäärään, mikäli ne kuuluvat siivottavaan pinta-alaan. 

Olemme huomioineet hinnoittelussa, että kaikkea huoneiston pinta-alaan sisältyvää ei siivota. Huoneistoalaan sisältyy esimerkiksi sauna, mutta olemme huomioineet tämän hinnoittelussa. Maksat vain siivouspaketin sisällöstä.

Tuomme kaikki tarvittavat siivousvälineet mukanamme. Säännöllisessä kotisiivouksessa riittää, että sinulta löytyy kotoasi hyvin toimiva imuri. Kertasiivouksessa tuomme myös imurin mukanamme. Myös säännöllisessä kotisiivouksessa imurin tuominen Kotovan toimesta on tarpeen mukaan mahdollista.

Meillä on erilaajuisia siivouspaketteja asiakkaan toiveiden mukaan. Voit valita sinulle mieleisen paketin eri kokonaisuuksista. Kevyt -paketti ei sisällä tavaroiden järjestelyä meidän toimesta ja tällöin asiakkaan velvollisuutena on järjestellä tavarat ennen siivoojan tuloa ja me hoidamme loput! Perus ja Premium paketeissa järjestelemme myös tavarat esim. siisteihin pinoihin ja sinun ei tarvitse stressata siivoamisesta ennen siivoojamme tuloa!

Kyllä voit! Toki suosittelemme viettämään säästyneen ajan esim. harrastuksiesi, lapsiesi tai työn parissa. Vapautamme sinulle arvokkaita tunteja käyttöön.

Kyllä voi, kotisiivouspalvelumme on 50% kotitalousvähennyskelpoista. Lisätietoa tästä.

Kyllä voi, siivoojamme pitävät lemmikeistä! Toki siivoojalla tulee olla asianmukainen työrauha.

Mikäli siivooja on reilusti myöhässä, ilmoitamme siitä etukäteen. Siivouksen kestoon tai sisältöön myöhästyminen ei vaikuta.

Hintaan kuuluu kaikki tarvittava ml. aineet ja välineet. Laskulle ei tule muita ylimääräisiä kuluja. Lisäpalveluiden hinnasto on erikseen.

Et näytä. Sen sijaan lapsesi ja perheesi rakastavat säästynyttä aikaa, jonka vietätte siivoamisen sijaan laadukkaasti yhdessä. Jakamalla kotisi siivousvastuuta ammattilaiselle vähennät siivouksesta kotona aiheutuvaa stressiä ja riitoja. Toisaalta kotona riittää aina pieniä askareita ja siivottavaa, joita lapsille jakamalla opetat heitä työntekoon.

Ensimmäinen siivouskerta on tyypillisesti kestoltaan pidempi. Tähän vaikuttaa asunnon lähtötaso siisteyden osalta. Siivoamme aina asunnon puhtaaksi valitun siivouspaketin mukaisesti.

Mikäli kyseessä on tavanomainen flunssa, suoritamme siivouksen normaalisti. Siivoojamme ottaa sairastamisen huomioon siivousjärjestyksessä sekä hygieniassa. Vatsatauti tilanteessa voimme siirtää siivouksen ajankohtaa toisaalle.

Kyllä voi. Palvelun voi saada arvonlisäverottomasti, mikäli asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän myötä.

Kotisiivous ammattilaisen toimesta? 💙

Jätä tiedot siivottavasta kohteestasi alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä hinta-arvion antamiseksi. Yhteydenottopyyntö ei ole sitova.

Voita ilmainen kotisiivous!

Palkinnon arvo 322€! Jätä yhteystiedot ja olet mukana arvonnassa. Arvomme seuraavan voittajan 30.6. Toukokuussa puhtaan kodin voitti Erja!

Laske kotisiivouksen hinta 🏠

Laskurimme avulla voit laskea kotisiivouksen hinnan. 👇🏻