fbpx

Lunasta etu

Ikkunanpesu -10€ 24H ajan. Lunasta etusi 6.6. mennessä.

Ikkunanpesu -10€ 24H ajan. Lunasta etusi 6.6. mennessä.


Ikkunanpesun hinta

62€ / h

24,80€/h Kotitalousvähennyksen jälkeen*
+ 12€ käynti- ja välinemaksu

100% Tyytyväisyystakuu

Ammattilaisemme tekevät laadukasta ja erinomaisen hyvää siivousjälkeä. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen lopputulokseen, korjaamme puutteet samaan hintaan.

Ammattitaitoinen työntekijä

Ikkunanpesun tekee luotettava ja ammattitaitoinen työntekijä. Hänet on tarkasti valittu ja perusteellisesti koulutettu työhönsä.

Ikkunanpesuaineet ja -välineet kuuluvat hintaan

Tuomme laadukkaat ammattivälineet mukanamme. Huoleksesi jää vain oven aukaiseminen tai avaimen toimittaminen meille ennen ikkunanpesua.

Ikkunanpesu ammattilaisen toimesta?

Ulkoista ikkunanpesu ammattilaiselle – me Kotovalla suoriudumme satojen kohteiden kokemuksella myös haastavammista toimeksiannoista. Kotovan työntekijät ovat parhaita henkilöitä luomaan puhtaita ikkunoita oikeilla menetelmillä.

Anna valon kylpeä asunnossasi

Laadukkaasti ja huolella tehty ikkunanpesu lisää luonnollisen valon määrää merkittävästi kodissasi. Puhtaat ja kauniit ikkunat lisäävät myös mielenrauhaa ja viihtyvyyttä elämiseen. Huolehdi asuntosi ikkunoiden puhtaudesta säännöllisesti – suosittelemme ikkunanpesua kaksi kertaa vuodessa – keväällä ja syksyllä.

Tietoa ikkunanpesusta

Kokenut ikkunanpesijä, oikeat menetelmät sekä laadukkaat puhdistusaineet ja -välineet takaavat kotiisi täydellisen kirkkaat ikkunat.

Erikseen tilattavat palvelut
Ohjeet ikkunanpesun tilaajalle:

Kotisiivous ammattilaisen toimesta? 💙

Jätä tiedot siivottavasta kohteestasi alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä hinta-arvion antamiseksi. Yhteydenottopyyntö ei ole sitova.


Voita ilmainen 5h kotisiivous! 🏠

Palkinnon arvo 347€! Jätä yhteystiedot ja olet mukana arvonnassa. Arvomme seuraavan voittajan 30.6.
Toukokuussa puhtaan kodin voitti Sonja!

Laske kotisiivouksen hinta 🏠

Laskurimme avulla voit laskea kotisiivouksen hinnan. 👇🏻