fbpx

Hae meille töihin,
voita iPhone 13!

Aloita puhtaampi arki Suomen laadukkaimman kotisiivoustoimijan kanssa.
Reilu palkkaus

Kotisiivoojamme ansaitsevat palkkaa normaalisti 15€ tunnissa. Lisäksi maksamme bonuksia hyvästä asiakaspalautteesta. Maksamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä.

Miellyttävä ja nuorekas työyhteisö

Pääset työskentelemään miellyttävässä ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa kaikki ovat toistensa kanssa samanarvoisia. Ilmapiirimme on reilu ja kannustava.

Hyvät etenemismahdollisuudet

Olemme kasvava yritys, jonka myötä motivoituneilla ja sitoutuneilla työntekijöillä on mahdollisuudet edetä esimiestehtäviin.

Loistavat työajat

Työt tehdään arkisin Ma-Pe klo 8.00-17.00 välillä. Illat ja viikonloput on vapaata!

Hae meille töihin, voita iPhone 13!

Arvomme työhaastatteluun valittujen kesken iPhone 13 -puhelimen (arvo 929€).

Osallistut arvontaan lähettämällä työhakemuksen alla olevalla lomakkeella ja päästessäsi työhaastatteluun. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt arvonnan ehdot. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Hae Kotovalle kotisiivoojaksi

Etsimme jatkuvasti uusia motivoituneita huipputyyppejä tiimiimme!
Me Kotovalla arvostamme kotisiivoojan työtä suuresti.
Tässä muutamia etujamme:

Työnkuvaus

Kohteet ovat pääosin kotitalouksia ja säännöllisesti siivottavia (1, 2 tai 4 kertaa kuukaudessa toistuvia). Työntekijän kalenteri muodostuu tyypillisesti vakio asiakkuuksista, mutta tarpeen mukaan kalenteria täydennetään kertaluonteisilla siivouksilla (muuttosiivoukset, ikkunanpesut, kertasiivoukset). Kohteissa työskennellään pääosin yksin, mutta välillä myös työparin kanssa. Työntekijällä on keskimäärin kaksi kohdetta päivässä ja kohteiden välille on varattu aina puolen tunnin ruokatauko.

Meitä Kotovalaisia on kaikkiaan noin 20-30 hengen tiimi, joka koostuu pääosin siivoojista, mutta myös asiakaspalvelijoista, myynnin työntekijöistä sekä työnjohdosta. Vaikka työtä tehdään kohteissa pääosin yksin, on työntekijällä aina taustalla tukea antava ja yhteenhiileen puhaltava tiimi. Meillä suuri vahvuus onkin Kotovan ihmisissä, työyhteisö on lämminhenkinen ja kannustava. Moni työntekijä on antanutkin kiitosta siitä, että Kotovan kautta on löytynyt uusia samanhenkisiä ystäviä. Asiakkaidemme keskuudessa olemme saavuttaneet laadukkaan toimijan maineen ja olemmekin saaneet kiitosta hyvästä palvelusta sekä erinomaisesta työn jäljestä. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä.

Katso Kotovan kotisiivoojan My Day

Kiinnostuitko? Jätä hakemus heti!

Lähetä hakemus alla olevalla lomakkeella ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Onnellisuuden asialla

Me Kotovalla lisäämme ihmisten onnellisuutta pitämällä huolen siitä, että asiakkaidemme kodit kiiltävät puhtauttaan.

Missionamme on helpottaa suomalaisten kotitalouksien arkea laadukkaalla ja luotettavalla palvelulla. Aika on rajallista ja ihmiset käyttävät yhä enemmän palveluita helpottaakseen omaa arkeaan. Asiakkaamme luottavat meihin kotisiivouksessa ja haluamme lunastaa tuon luottamuksen yhä uudelleen jokaisella siivouskerralla. 

Usein kysytyt kysymykset

Tutustu meihin lukemalla usein kysytyt kysymykset.

Tuomme kaikki tarvittavat siivousvälineet mukanamme. Säännöllisessä kotisiivouksessa riittää, että sinulta löytyy kotoasi hyvin toimiva imuri. Kertasiivouksessa tuomme myös imurin mukanamme. Myös säännöllisessä kotisiivouksessa imurin tuominen Kotovan toimesta on tarpeen mukaan mahdollista.

Meillä on erilaajuisia siivouspaketteja asiakkaan toiveiden mukaan. Voit valita sinulle mieleisen paketin eri kokonaisuuksista. Kevyt -paketti ei sisällä tavaroiden järjestelyä meidän toimesta ja tällöin asiakkaan velvollisuutena on järjestellä tavarat ennen siivoojan tuloa ja me hoidamme loput! Perus ja Premium paketeissa järjestelemme myös tavarat esim. siisteihin pinoihin ja sinun ei tarvitse stressata siivoamisesta ennen siivoojamme tuloa!

Kyllä voit! Toki suosittelemme viettämään säästyneen ajan esim. harrastuksiesi, lapsiesi tai työn parissa. Vapautamme sinulle arvokkaita tunteja käyttöön.

Kyllä voi, kotisiivouspalvelumme on 40% kotitalousvähennyskelpoista. Lisätietoa tästä.

Kyllä voi, siivoojamme pitävät lemmikeistä! Toki siivoojalla tulee olla asianmukainen työrauha.

Mikäli siivooja on reilusti myöhässä, ilmoitamme siitä etukäteen. Siivouksen kestoon tai sisältöön myöhästyminen ei vaikuta.

Et näytä. Sen sijaan lapsesi ja perheesi rakastavat säästynyttä aikaa, jonka vietätte siivoamisen sijaan laadukkaasti yhdessä. Jakamalla kotisi siivousvastuuta ammattilaiselle vähennät siivouksesta kotona aiheutuvaa stressiä ja riitoja. Toisaalta kotona riittää aina pieniä askareita ja siivottavaa, joita lapsille jakamalla opetat heitä työntekoon.

Ensimmäinen siivouskerta on tyypillisesti kestoltaan 50% pidempi verrattuna säännölliseen siivousaikaan. Tähän vaikuttaa asunnon lähtötaso siisteyden osalta. 

Toivomme, että ilmoitat sairastapauksista välittömästi asiakaspalveluumme. Mikäli talon asukkaalla on flunssan oireita, siirrämme tai peruutamme siivouksen. 

Kyllä voi. Palvelun voi saada arvonlisäverottomasti, mikäli asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän myötä.

Kotisiivous ammattilaisen toimesta? 💙

Jätä tiedot siivottavasta kohteestasi alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä hinta-arvion antamiseksi. Yhteydenottopyyntö ei ole sitova.

Voita ilmainen kotisiivous!

Palkinnon arvo 322€! Jätä yhteystiedot ja olet mukana arvonnassa. Arvomme seuraavan voittajan 31.3. Helmikuussa puhtaan kodin voitti Krista!

Laske kotisiivouksen hinta 🏠

Laskurimme avulla voit laskea kotisiivouksen hinnan. 👇🏻