Usein kysytyt kysymykset

Siivoamme asunnon aina puhtaaksi siivouspaketin sisällön mukaisesti, riippumatta siivoukseen käytetystä ajasta. Siivous on tyypillisesti ensimmäisellä kerralla kestoltaan pidempi, jotta asunnon siisteystaso saadaan nostettua mahdollisimman korkealle. Tämän jälkeen ylläpitosiivoukseen käytettävä aika normaalisti hieman lyhenee ja pysyy jatkossa suurin piirtein vakiona.

Tarjontaamme kuuluu myös tuntiveloitteisia palveluita, jolloin veloitus tapahtuu käytetyn työajan mukaan.

Kyllä, säännöllisessä kotisiivouksessa hinta määräytyy asunnon neliömäärän mukaan.

Tarjontaamme kuuluu myös tuntiveloitteisia palveluita, jolloin veloitus tapahtuu käytetyn työajan mukaan.

 

Pinta-alana käytetään asunnon huoneistoalaa. Huoneistoala on yhtä huoneistoa ympäröivien seinien sisäpintojen mukaan laskettu pinta-ala. Jos huoneistossa on päällekkäisiä kerroksia, lasketaan huoneistoala eri kerrosten summana. Huoneistoalaan ei sisälly pinta-ala niiltä osin, kun huonekorkeus on alle 160cm. Alle 160cm tilojen lattiapinta-ala tulee lisätä neliömäärään, mikäli ne kuuluvat siivottavaan pinta-alaan. 

Palvelussa maksat vain siivouspaketin sisällöstä, eli et joudu maksamaan turhasta.

Tuomme kaikki tarvittavat siivousvälineet mukanamme. Säännöllisessä kotisiivouksessa riittää, että sinulta löytyy kotoasi hyvin toimiva imuri. Kertasiivouksessa tuomme myös imurin mukanamme. Myös säännöllisessä kotisiivouksessa imurin tuominen Kotovan toimesta on tarpeen mukaan mahdollista.

Meillä on erilaajuisia siivouspaketteja asiakkaan toiveiden mukaan. Voit valita sinulle mieleisen paketin eri kokonaisuuksista. Kevyt -paketti ei sisällä tavaroiden järjestelyä meidän toimesta ja tällöin asiakkaan velvollisuutena on järjestellä tavarat ennen siivoojan tuloa ja me hoidamme loput! Perus ja Premium paketeissa järjestelemme myös tavarat esim. siisteihin pinoihin ja sinun ei tarvitse stressata siivoamisesta ennen siivoojamme tuloa!

Kyllä voit! Toki suosittelemme viettämään säästyneen ajan esim. harrastuksiesi, lapsiesi tai työn parissa. Vapautamme sinulle arvokkaita tunteja käyttöön.

Kyllä voi, kotisiivouspalvelumme on 40% kotitalousvähennyskelpoista. Lisätietoa tästä.

Kyllä voi, siivoojamme pitävät lemmikeistä! Toki siivoojalla tulee olla asianmukainen työrauha.

Mikäli siivooja on reilusti myöhässä, ilmoitamme siitä etukäteen. Siivouksen kestoon tai sisältöön myöhästyminen ei vaikuta.

Kiinteään hintaan kuuluu siivouksen lisäksi biohajoavat puhdistusaineet ja laadukkaat siivousvälineet. Emme lisää laskulle jälkikäteen ylimääräisiä kuluja, kuten kilometrikorvauksia. Lisäpalveluiden hinnasto on erikseen.

Et näytä. Sen sijaan lapsesi ja perheesi rakastavat säästynyttä aikaa, jonka vietätte siivoamisen sijaan laadukkaasti yhdessä. Jakamalla kotisi siivousvastuuta ammattilaiselle vähennät siivouksesta kotona aiheutuvaa stressiä ja riitoja. Toisaalta kotona riittää aina pieniä askareita ja siivottavaa, joita lapsille jakamalla opetat heitä työntekoon.

Ensimmäinen siivouskerta on tyypillisesti kestoltaan pidempi. Tähän vaikuttaa asunnon lähtötaso siisteyden osalta. Siivoamme aina asunnon puhtaaksi valitun siivouspaketin mukaisesti.

Toivomme, että ilmoitat sairastapauksista välittömästi asiakaspalveluumme. Mikäli talon asukkaalla on flunssan oireita, siirrämme tai peruutamme siivouksen. 

Kyllä voi. Palvelun voi saada arvonlisäverottomasti, mikäli asiakkaan toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän myötä.